<< Geri Dön | Ürün : Fenomastic Mineral
Fenomastic Güzel Evim Mineral
Hepimiz daha dingin bir yaşamın özlemini duyuyoruz ve şehir hayatının koşturmacası içerisinde kendimize huzurlu anlar yaratmaya çalışıyoruz. Doğanın sakinliği, gösterişten uzak güzellik anlayışı bu serüvenimizde bize ilham kaynağı oluyor ve her geçen gün evlerimize biraz daha fazla yansıyor.
 
 
Bize her zaman ilham kaynağı olan doğayı mekanlarımıza taşıyarak daha huzurlu ortamlar yaratmak istiyoruz. Bu düşünceden yola çıkarak Fenomastic Güzel Evim Mineral serisini tasarladık.
 
 
Doğadaki yaratıcılığı, sade dokuların zamansız güzelliği ile birleştirerek tüm aksesuarlarla mükemmel uyum sağlayan yüzeyler yarattık. Duvarlarınızda en güzel duracak renkleri bir araya getirdiğimiz Fenomastic Güzel Evim Mineral, basit fırça darbeleriyle, doğal, yumuşak ve mat bir görünüm sunuyor.
 
 
Fenomastic Güzel Evim Mineral ile elde edeceğiniz benzersiz renk oyunu sadece hayal gücünüz ile sınırlı!
 
- Lisbeth Larsen, Jotun Global Renk Uzmanı 
 
 
GEÇMİŞE ÖVGÜ - Pastel, romantik ve naif
Fenomastic Güzel Evim Mineral’in eşsiz dokusu ve benzersiz renk oyunu ile yaşanmışlığın izlerini duvarlarınıza yansıtabilirsiniz.  
Geçmişe Övgü’nün tüm tonları eski zamanların naifliğini yansıtıyor: İster 2771 Rustic Terracotta ile nostaljik tonların sıcaklığını hissedin, ister 8469 Green Leaf ile geçmişe ait anıları mekanlarda yeniden canlandırın. Tercih sizin...
Ürüne Ait Fotoğraflar