<< Geri Dön | Ürün : Jotashield Topcoat Silk
Ürün tipi: Dış cephe
 
Jotashield Topcoat Silk, 100% saf akrilik reçineli, düz ve ipek mat bitiş sunan, yüksek performanslı dış cephe boyasıdır.
 
-Düz bitiş sunan dış cephe boyası
-%100 saf akrilik
-Yüksek UV dayanımı ve düşük kir tutma özelliği
-Mükemmel beton koruması
-Zorlu iklim koşulların akarşı mükemmel koruma
-576 renk alternatifi
 
Jotashield Topcoat Silk, 100% saf akrilik reçinesi ile en zorlu iklim koşullarına dayanım sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmiş su bazlı bir boyadır. Bu özel reçine teknolojisi sayesinde uzun ömürlü ve düşük kir tutma eğilimine sahip yüzeyler oluşturur.  
 
Jotashield ürünlerinin özel formülü sayesinde de aktif olarak betonu karbonlaşmaya karşı korur. Dış cephelerdeki yüzeylerin korunması ve görünümlerinin iyileştirilmesi için ideal bir üründür. Tadilat işlerinde kullanılması tavsiye edilir. 
 
 
 
 
Kullanım alanı  
Dış cephede karşılaşılan bir çok yüzeye; özellikle çimento ve beton yüzeylere uygulanması tavsiye edilir. Ürün aynı zamanda tekstürlü sistemlerin üzerine de son kat olarak kullanılabilir.  
 
Yüzey hazırlığı  
Yüzey temiz ve kuru olmalı; üzerinde bulunabilecek her türlü toz, kir, serbest tanecik, kimyasal madde ve yağdan arındırılmalıdır. Tebeşirli ve tozlu tozlu yüzeylerde bulunan tüm gevşek malzeme sert kıllı fırça veya tel fırça ile temizlenmelidir.  
 
Önerilen boya sistemi  
 
1 kat Jotashield Penetrating Primer ya da Alkali Resistant Primer
2 kat Jotashield Topcoat Silk

 

Ürüne Ait Fotoğraflar